hirdetés

2018.11.07. 13:12

Magyar családi siker Veszprémben, az autókereskedelemben

Ön tudja, melyik autószalon Veszprémben a legnagyobb magyar családi vállalkozás része?

 

A Jász-Plasztik Autócentrum 2009 óta teszi elérhetővé a Mercedes-Benz és a Kia modelljeit a Veszprémben és környékén élők számára, valamint széleskörű szolgáltatást nyújt az autók rendszeres karbantartásához.

 

Cégünk közel 10 éve része Veszprém életének, ez idő alatt 800 db új és több száz használt autó talált gazdára, valamint szervizünk 15.000 gépjármű karbantartását végezte el.

 

 

Azonban a JP Auto nem csak egy autókereskedő cég, hanem Magyarország legnagyobb családi vállalkozásának tagja, cégcsoportunk az országban számos más városában is képviselteti magát egyéb gyártási és kereskedelmi iparágakban.

A Jász-Plasztik cégcsoport 100%-ban magyar tulajdonú, a megalapításakor, 1990-ben a műanyag fröccsöntés volt a profilja. Mára tevékenységi köre kiszélesedett, valamint az országhatáron túl is megkezdte működését. Több ezer embernek, így több ezer családnak nyújt hosszú távon biztos megélhetést.

1996-ban kezdtünk el gépjármű kereskedelemmel is foglalkozni Jászberényben, ekkor még csak a Mercedes-Benz márka képviseletével. 2005-től a KIA márka, 2013-tól pedig a Suzuki márka mellett is elköteleztük magunkat.

A cég földrajzi terjeszkedése is látványos volt, Veszprémben, Budapesten az M0-M3 csomópontjánál, Nyíregyházán és végül Egerben nyitottunk új márkaképviseletet.

Cégünk ezzel 3 márkát képvisel 5 magyarországi városban és évente közel 3000 új autót adunk el.

„Annak érdekében, hogy az értékesített márkák színvonalának megfelelően tudjuk bemutatni a modelleket, szükségessé vált a veszprémi márkaképviseletünk bővítése, modernizációja: 2014-ben az átépítés során az épület alapterületét megdupláztuk.” – nyilatkozta Balogh László, a veszprémi márkaképviselet vezetője.

 

A munkálatok során a környezetvédelemre is kiemelt figyelmet fordítottunk. A modernizált épületben aerotermikus hőszivattyús fűtő-hűtő rendszert alakítottunk ki, mely előnye, hogy környezetbarát: a levegő hőenergiáját hasznosítva biztosítja télen-nyáron az állandó hőmérsékletet.

 

Cégünknél elsődleges az ügyfél központú kiszolgálás. Mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleink mindig elégedettek legyenek. Igyekezetünk visszaigazolását jelentik a már visszatérő vevőink és azok a díjak, melyeket elnyertünk az eddigi évek során, köztük a Mercedes-Benz ügyfél-elégedettségi díjat, illetve a KIA Platinum dealer díjat, melynek immáron öt alkalommal folyamatosan örülhettünk.

A JP Autónál kiemelten fontosnak tartjuk a nemes célok támogatását is. Többek között az első Magyarországon gyártott Mercedes-Benz B-osztály és CLA Shooting Brake jótékonysági megvásárlásával a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat munkájához járultunk hozzá. Veszprémben már hagyományos módon minden év végén a helyi kórház működését támogatjuk. A Hangvillával kötött hosszú távú megállapodásunkkal pedig Veszprém sokszínű kulturális életében veszünk részt.

Látogasson el a veszprémi márkakereskedésünkbe, ahol magasan képzett munkatársaink kellemes környezetben, személyre szabott ajánlatokkal várják az érdeklődőket!

Címkék#autó#P+R

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában