hirdetés

2021.07.07. 05:00

Téged is vár az északi part legnagyobb Food Truck Fesztiválja, most hétvégén a balatonfüredi SunCity komplexumban!

Péntektől vasárnapig (július 9-11.), a nyár fővárosában, a balatonfüredi SunCity komplexumban, az északi part legnagyobb Food Truck Fesztiválja várja az érdeklődőket!

Forrás: Food Truck Show Hungary

A SunCity minden szombaton megrendezésre kerülő Utczabár rendezvénye, most hétvégén egy háromnapos gasztrofaluvá avanzsál!

Az egyedülálló fesztivál nem csak kulináris kalandokkal szolgál, hiszen színes zenei programokkal, illetve a Labdarúgó Európa Bajnokság döntőjének, óriás ledfalon való, közvetítésével is készülnek a szervezők!

Fotó: Food Truck Show Hungary

A kiállítok között az ország első számú Street Food éttermeit találhatjuk, a teljesség igénye nélkül: Monyo Brewing, Zing Burger, WaffelLand, Lili's Truck- Az ország első gluténmentes truckja, Smokey Monkies BBQ, Meraki, We Love Kebab és még sokan mások…

További részletek a linken érhetők el: https://fb.me/e/1BsnUOVAj

Fotó: Food Truck Show Hungary

A gasztronómiai program már pénteken 16:00-tól várja az érdeklődőket, melyet délután kezdődő, hajnalig tartó zenei események tesznek teljessé.

Minden délután, a SunCity park megújult helyszínén, a hétvégén újranyitó Haciendán indul a programok felhozatala, ahol Sabira és BenKane pörgeti a lágy house dallamokat a kora esti kézműves sörök és hűsítő fröccsök mellé.

Pénteken a Be Massive Horizone csapata emeli új szintre a rendezvény színvonalát! A lemezjátszók mögött, a hazai melodic techno szcéna TOP figurái, Metha és Lenny Lenoks várnak majd!

A szombat éjszaka a prémium kikapcsolódás jegyében telik majd: az ország koronázatlan deep house királya, Nigel Stately zenél a komplexum Lipstick klubjában, míg a retro szerelmesei a Molokoban találhatják meg a szívükhöz legközelebb álló dallamokat.

Ha igazán exkluzív környezetben élveznéd a programokat, a SunCity VIP páholyai Téged várnak! Élvezd prémium környezetben, a csillagos balatoni ég alatt jéghideg pezsgődet!

Nigel Statey, Tigran és Julian Kid a Lipstickben

A záró napon, vasárnap, az EB döntőt követheted élőben, melyet a térség legnagyobb LED falán, a legfinomabb ételek és hűsítő italok mellett tekinthet meg a nagyérdemű!

Egy szó, mint száz: a hétvégén az idei nyári szezon egyik legkellemesebb hétvégéjével vár Benneteket az északi part legkedveltebb szórakoztató komplexuma!

A Food Truck Fesztiválra a belépés díjtalan és nem védettségi igazolványhoz kötött!

Az éjszakába nyúló zenés-táncos rendezvények részleteiért keresd a SunCity hivatalos Facebook oldalát: https://www.facebook.com/suncitybalaton

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában