Hirdetés

2022.04.28. 06:00

Minden, ami nem kék – milyen színű női farmer jön divatba?

Az aktuális szezon fő jelszava a sokszínűség. Úgyhogy egy cseppet sem meglepő, hogy a színpaletta tagjai felpezsdültek, s bizony a megszokott árnyalatokon túli lehetőségek száma megsokszorozódott. Bár az kétségtelen tény, hogy akadnak olyan színvariációk, amiknek a népszerűsége törhetetlen. Ettől függetlenül újító szelek járnak a színválasztás birodalmában, úgyhogy érdemes egy kicsit körbenézni a színpompás verziók felfedezéséért. Ki tudja, akár még egy vadiúj színszerelem is szövődhet.

Forrás: answear

A kék egyeduralma megdönthetetlen?

Nem egészen. Igaz a farmerek világában kétségtelenül ez az a szín, ami megunhatatlan, sőt ami legendás. Tulajdonképpen a mai napig sokan a farmer szót, ha jelzőként használják, akkor a kék valamely tipikus árnyalatára gondolnak. Ennyire összeolvadt a köztudatban ez a két terület. Nincsen ezzel semmi gond, viszont ahogy arra fentebb utaltunk a trend változik, így aztán a színes ötletek teret-helyet hódítanak maguknak. Ám még mielőtt megjelennének a rikítóbb, esetleg merészebb választások, nem hagyható szó nélkül a fekete rajongottsága. Ugyanis ez a másik legtöbbet vásárolt és leginkább keresett fajta, ami úgy is mondhatjuk, hogy a divat formálódása felett áll, mert a kedveltsége örök.

Na, de ha készen állsz és kellően nyitottnak érzed magad, akkor jöhetnek a nyár slágerei. A piros, a zöld, a fehér vagy éppen a lila. Vigyázat! Határ a csillagos ég! A gyártók szabadon engedték a fantáziájukat az biztos. A többi már rád van bízva.

Mi van akkor, ha még hűvösebb szelek járnak?

Semmi gond! Az időjárás megtévesztő lehet, szóval csekkold a női pulóverek az Answear felhozatalában. Ugyanis könnyedén, pár perc alatt találhatsz valódi átmeneti darabokat, amik tavasszal, s majd az őszi időszakban is jó szolgálatot tehetnek. A vékonyabb fazonok pontosan ebben a felemás periódusban segíthetnek ki. A réteges öltözködés stratégiájával pedig pláne felkészülhetsz a csípős hajnalokra és a kellemesen simogató délutánokra.

Kapucnis vagy csuklya nélküli, cipzáros vagy sima variációkat egyaránt találhatsz. A lényeg, hogy az ízlésednek meg persze az egyéni igényeidnek maradéktalanul megfeleljen a kiszemelt modell.

Forrás: answear.hu

Mi kerüljön alulra?

Ha a farmer stimmel és a pulcsi is rendben van, akkor jöhet egy kellően helytálló lábbeli. Mondjuk innen: https://answear.hu/k/noi/cipok/mokaszinek-es-felcipok. A félcipő kihúzhat a csávából meg persze a tócsákból. Ha reggel úgy látod, hogy esőre áll az idő, vagy ha egyszerűen még fáznak a lábaid, akkor a mokaszin pazar döntés. Kényelmes viselet, ugyanakkor stílusosság terén sem szenved csorbát. A praktikuma meg nyilván megkérdőjelezhetetlen.

Ráadásul az év majdnem egészében hasznát veheted, ugyanis a kiszámíthatatlan meteorológiai fordulatoknak hála még télen is simán befigyelhet néhány langyos hét, és a nyár is kecsegtethet egészen meghökkentő meglepetésekkel. Szóval a legjobb, ha a cipős szekrényed legelejében szállásolod el legújabb szerzeményedet, mert így mindig kéz, meg persze láb közelben várhatja a bevetést.

Címkék#farmer

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában