Hirdetés

2023.04.18. 08:10

Bőr és szőrme - több mint 30 éve a vásárlók szolgálatában

Kis családi vállalkozásból indult útjára Nóvéné Osváth Olga bőrjavító műhelye 1989-ben.

PR-cikk

A mesterség folyamatos tanulása után lehetősége adódott, hogy a mostani üzlet helyén egy 10 m2-es műhelyt és egy 10 m2-es fogadó teret nyisson.

 

Vállalkozást akkoriban nem volt egyszerű indítani, számos betonfal és buktató után érte el Olga, hogy megkapja végre műhely nyitására az engedélyt. Akkor még csak bőr és szőrme javításra.

Az igények folyamatos változása és a kereslet növekedése aztán a komolyabb üzleti lét felé fordította a tevékenységet.

A betérő vendégek keresni kezdték a konkrét termékeket. Bőrkabátokat, szőrmesapkákat, táskákat, irhakabátot, irhatermékeket.

Az üzlet forgalma gyorsan növekedett, olyannyira, hogy Olga lehetőséget látott a kínálat növelésére, és újabb üzletek nyitására más városokban, Zalaegerszegen, Kaposváron, később pedig Veszprémben is.

Igazi sikertörténet volt az övé.

Négy üzlet termékekkel való ellátása azonban már komoly háttér munkát igényel, fénykorában a vállalkozás 10 varrónőnek adott napi rendszeres munkát.

Az üzletek egyedi hangulatára, arculatára és a reklámokra már a kezdetekben odafigyelt a tulajdonos.

 

A törődés, a pontos, precíz munka, a vásárlókkal való kiemelt foglalkozás meghozta a kívánt hatást.

A 2008-ban bekövetkezett válság azonban megtörte a lendületet, mint oly sok vállalkozás az országban, a szőrme szalon is komoly forgalom csökkenést szenvedett el, üzleteket kellett bezárni, a Veszprémit 2012-ben.

A jól felépített, kitűnően működő cég ma egy boltot működtet Tapolcán, ott, ahol annak idején minden kezdődött.

Több energiát tud fordítani az üzletbe kerülő termékek kiválasztására, a magas minőségre és ami a legfontosabb, a hozzájuk betérő érdeklődőkre, vásárlókra.

 

https://www.olgaszorme.hu

https://www.facebook.com/Olgaszorme

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában