Hirdetés

2023.09.04. 12:50

Az iPhone 15 nem kevesebb, mint négy modellel robbant!

Mondhatnánk, hogy van új a nap alatt az Apple háza táján, de akkor nem állítanánk igazat. Már megszokottnak is mondható, hogy a soron következő csúcsszéria nem egy és nem is kettő modellel debütál, hanem jelen esetben bizony rögtön néggyel. Két méret, négy típus, és számtalan előny – nagyjából ezekkel érdemes kalkulálni. Meg persze a Pro variációk által hozott profizmussal.

PR cikk

Forrás: case.hu

6,1 versus 6,7?

Ahogy azt már megszokhattuk, két méretben érkeznek a készülékek. Az alap modell 6,1 hüvelykes nagyságával toppan be a színre, míg a Plus alternatíva 6,7 hüvelykes méretével hívja fel magára a figyelmet. Végül, de korántsem utolsó sorban az iPhone 15 kétféle Pro verzióval is csábítja a felhasználókat, egy 6,1 és egy 6,7 hüvelykes modellel.

Ami az iPhone 15 tokokat illeti, azt rebesgetik, hogy a bőr tok ideje hamarosan lejár, ellenben megannyi más fazon könnyedén beszerezhető, ami stílusosságával hozzájárulhat az eszköz vonzó megjelenéséhez. Mert érheti akármennyi kritika a gyártót, a mobilok még mindig az elegancia képviselői. Sokan persze pont ezért ostorozzák az arany almát, mondván nem igaz, hogy nem tud változtatni egy kicsit a küllemen, ideje lenne már valami nagy dobással előrukkolni. De a vállalat eddig nem így gondolkodott, és a helyzet az, hogy a gyakorlat azt mutatja, tényleg arra van igény, ami eddig is volt, azaz a megbízható állandóság jelenleg vonzóbb, mint az ismeretlen bizonytalanság.

A régebbi tokok bevethetőek az új széria tagjainál?

Nem! Bár alapvetően minimális méretbeli változtatások jellemzik a sorozat tagjait, ám ezek a nüánsznyi eltérések arra elegendőek, hogy mondjuk a régi, iPhone 14 esetében szuperáló tokok már nem megfelelőek, nem illeszkednek, nem alkalmazhatóak sikerrel. Ez félig jó, félig rossz hír, hiszen aki ezen szeretett volna spórolni, kénytelen némi kiadással élni, ugyanakkor minden új mobil valahol megérdemli a minden tekintetben rá szabott tokot. A választék hatalmas, legyen szó Pro, Pro Max, Plus vagy sima iPhone 15 készülékről, azaz bárki könnyedén ráakadhat arra a típusra, fazonra, színvilágra, ami a tényleges, nagybetűs személyes kedvenc.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában