Hirdetés

2023.10.03. 08:00

Bíznak a folyamatos megrendelésekben

Építő- fűrészáruk forgalmazásával, a tetőkészítéshez szükséges mindenfajta építőanyaggal foglalkozik a 2008 óta folyamatosan működő Tivafa Kft. Kész termékeket forgalmaznak, ellátva azokat a szükséges kiegészítésekkel, és egyéb szolgáltatásokkal állnak partnereik rendelkezésére.

PR cikk
 

Titscher Zsolt ügyvezető az építőiparban jelenleg tapasztalható folyamatokat említve a meg nem valósult pályázatok miatt tapasztalható visszaesést említi. Viszont elmondja, igyekeznek előre lépni, megfelelő termékbővítéssel egészítve ki meglévő tevékenységüket. – Ha ma bárki megkeres bennünket, akár tetőfelújításról, akár új tető építéséről legyen szó, mindent megvásárolhat nálunk cseréptől a faanyagon át a festékig, kötőelemekig, bádogtermékekig. A kereslet kielégítése miatt arra törekszünk, hogy palettánk széles legyen, bármilyen felmerülő igényt folyamatosan ki tudjunk szolgálni – hangsúlyozza, és elmondja, most, az őszi hónapokban tapasztalnak némi javulást. – Érdekes jelenség, hogy cégünk működésének első időszakában az ácsok télen még nem dolgoztak, viszont ma már akár karácsonykor is vállalnak munkát, hisz a kedvező időjárás ezt lehetővé teszi. Azonban az elmúlt években, amíg az építőipar gőzerővel dolgozott – a lapos tetős és minimál stílusú házakat preferálva – az ácsmunka minimális volt, de ha adódott ilyen, a szakemberek inkább ezt vállalták. Ma inkább az okoz gondot, hogy nehéz jól képzett, tapasztalt szakembert találni, s egy hétköznapi ember nem biztos, hogy a „túlárazott” években meg tudta őket fizetni. Mára azonban visszaesett a folyamat, ezért is reménykedünk, hogy az a szegmens, melyben működünk, újra beindul, folyamatosan munkát adva számunkra, sőt fellendülést a faárusításban.

A Tivafa Kft. készen vásárolja a fűrészárut a szomszédos országokból, s megfelelő kiegészítő szolgáltatásokkal látja el, ilyenek például a gyalulás, favédelem, kiszállítás, de vállalnak festést is, a megrendelők igényei szerint. Asztalosüzemükben egyedi bútorok, nyílászárók gyártásával foglalkoznak. A fa nyílászáró a Balaton-felvidék tájjellege miatt kedvelt a környéken, a megfelelő fizetőképes kereslet és a minőségi termékek iránti igény folyamatosan biztosítja megrendeléseiket. Új építésű családi házaknál keresett az egyedi bútorok, lépcsők teljes körű elkészítése épület- és bútorasztalos szinten is. – Asztalosműhelyük hét-nyolc fővel működik, tanulókat is foglalkoztatunk. Az utánpótlásban talán most érezhető az, hogy a fiatalok az építőipari bérrendezést tekintve nagyobb arányban választják a szakmunkás-pályát, ami mindenképpen pozitív – mondja el Titscher Zsolt. (X)

CÉGADATOK
Tivafa Kft., Tivafa-Ker Kft.
Felsőörs-Köveskútpuszta, hrsz.: 0119/29
Tel.: +36-87/713-014, +36-30/337-1293
www.tivafa.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában