Púder Nélkül

2011.04.14. 06:49

Holdnaptár: április 14-20.

Április 14. Ma szellemesek vagyunk, magunk is meglepődünk, de minden poénunk ül, felkeltjük környezetünk figyelmét, olyanok is keresik a társaságunkat, akikkel eddig nem szimpatizáltunk. Mintha rózsaszín szűrőn át látnánk a világot.

PLT

Április 15. Valaki felbosszanthat a sajátos értékrendjével, de felesleges ezen rágódni, saját normáinknak feleljünk meg. Foglalkozzunk azzal, ami valóban érdekel bennünket, fussunk öszsze rég nem látott ismerősökkel, próbáljunk meg kikapcsolódni.

Április 16. Figyeljünk a környezetünkre, hallgassuk meg barátainkat. Higgyük el, nem okoskodást, bölcs tanácsokat várnak, csak azt, hogy elmondhassák, mi nyomja a lelküket.

Április 17. Kedvező ez a nap a takarításra, szervezésre és arra, hogy bizonyos dolgokkal kapcsolatban tiszta vizet öntsünk a pohárba. Ha haragban vagyunk valakivel, ideje megbocsátani és kibékülni.

Április 18. A feszültség, a gátlások, a hirtelen érzelmi viharok napja. Használhatjuk ezt arra, hogy teljes erőbedobással harcoljunk egy kitűzött célért vagy próbáljunk meg elzárkózni a világ elől, úgy vészeljük át a teliholdat.

Április 19. Ideje színházba, kiállításra vagy koncertre menni, ma igazán fogékonyak lehetünk a művészetekre, könnyebben befogadjuk, jobban megérintheti a lelkünket is. Érzékenyebbé és kissé sértődékennyé is válhatunk.

Április 20. Ügyeljünk a szavainkra, mert kifecseghetünk egy titkot, ami nagy galibát okozhat. Némi stresszoldásra is szükségünk lehet: ússzunk, szaunázzunk, menjünk masszázsra vagy nézzünk meg egy jó vígjátékot, olvassunk.  

Címkék#holdnaptár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!