Púder Nélkül

2012.02.13. 18:27

Elképesztő ruhaköltemények a Grammy-gálán (fotók)

Megihlette a farsang a Grammy-gála sztárjainak ruhatervezőit. Különlegesebbnél-különlegesebb ruhakölteményekben vonultak végig a vörös szőnyegen a zenei világ ünnepelt sztárjai.

Napló Online

A világ legfontosabb zenei eseménye a Grammy-gála, ahol a múlt év legjobb zenei előadóit díjazzák. Persze mint a legtöbb gála, ez is a stílusról, a ruhákról, a külcsínről is szól.

Jordan Strauss (wireImage.com) fotói között szemezgettünk, és nem egy meghökkentő ruhadarabot láttunk meg. A sztárok egy része visszafogott, fekete színű ruhában vonult végig a vörös szőnyegen, a másik felük viszont feltűnő, már-már jelmezszerű ruhában jelent meg.

Az egyik legfeltűnőbb ruhát Sheer viselte, aki egy teljesen átlátszó, narancssárga csipkecsodában jelent meg, ami alatt csak egy nagyobb darab fekete fehérneműszett volt. Katy Perry a haja színéhez választott ruhát, így talpig kékben pózolt a fotósok előtt. Rihanna borzalmas hajáról elvonta a figyelmet a mélyen kivágott vekete estélyije. A legkevésbé Sasha Gradiva viselete érthető: a ruha még ok, de a karjára szerelt gépfegyver egyszerűen megmagyarázhatatlan.

A legtöbb díjat beseprő Adela rendkívül visszafogott, fekete estélyiben vette át töménytelen mennyiségű díját.

A képsort megtekinthet, ha a fotóra kattint:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!