Reklám

2012.12.12. 07:45

Kia Rio hétvégi tesztvezetésre (x)

A nyeremény egy hétvégi (péntek délutántól hétfő reggelig) tesztvezetés egy Kia Rio modellel a Jász-Plasztik Autócentrum Kft. veszprémi telephelyének felajánlásával. A nyeremény másra nem ruházható át. A nyeremény pénzre nem váltható át. A nyereményt 2013. január 31-ig kell felhasználni. Az autó használatának idejére a nyertes a Jász-Plasztik Autócentrummal használatbavételi megállapodást köt, melynek feltételei a bemutatóteremben megismerhetőek.

A Jász-Plasztik Kft. 1996. december 10-én kezdte meg a Mercedes-Benz személygépkocsik és kishaszon járművek forgalmazását. 2003. január 1-től a Mercedes-Benz márkaképviselet Jász-Plasztik Autócentrum Kft. néven külön cégként folytatta tovább tevékenységét.

2005-ben a Mercedes-Benz márka mellett tovább bővítették a palettát KIA személygépjárművek árusításával. Nyíregyházán pedig a Jeep modelljei is a kínálat részét képezik.

A bemutatótermek négy magyarországi városban találhatóak meg: Veszprémben, Budapesten az M0 – M3 csomópontnál, Jászberényben és Nyíregyházán.

Az ügyfelek Magyarország egyik legnagyobb személyautó és kishaszon jármű készletéből válogathatnak a Jász-Plasztik Autócentrum Kft-nél. Személyre szabott akciókkal, magas szintű felkészültséggel várják ügyfeleiket.

A 100%-os magyar tulajdonban lévő cég stabil hátteret és biztos jövőt kínál ügyfelei és munkatársai számára.

A Mercedes-Benz és Kia gépjárművek forgalmazása mellett márkaszerviz, alkatrész- és tartozékértékesítés is a cég tevékenységei közé tartozik, valamint teljes körű finanszírozási és biztosítási ügyintézéssel várják ügyfeleiket.

Céges partnerek részére különösen kedvező flotta ajánlatok és flottapark kezelés áll rendelkezésre.

A Jász-Plasztik Autócentrum az utóbbi évek nehéz gazdasági körülményei ellenére is stabilizálni tudta helyzetét a piacon, sőt mind a munkatársak számát, mint pedig az árbevétel nagyságát tekintve növekedést tudott elérni, amely jól mutatja, hogy a cégvezetés hosszú távon gondolkodik.

A forgalmazott márkák esetében évről-évre nagyobb piaci részt tudott megszerezni a cég, 2011-ben a Mercedes-Benz piacán 25%, a Kia tekintetében 20%-os részesedést ért el, mely várhatóan 2012-ben ennél is magasabb lesz.

A JP Auto folyamatos beruházásokkal biztosítja a fejlődést. 2012-ben a budapesti telephelyükön megnyitották Közép-Európa legnagyobb Kia bemutatótermét, így 1.000 négyzetméteren tudják az érdeklődőknek a modelleket bemutatni.

Az újdonságok bemutatása és a folyamatos akciós ajánlatok mellett nagy hangsúlyt fektet a cég az ügyfelek magas szintű kiszolgálására, melynek eredményét az ügyfél-elégedettségi mérések és az elismerések is jól mutatják.

A cég hangsúlyt fektet a társadalmi szerepvállalásra is. 2012-ben kezdődött a Mercedes-Benz modellek magyarországi gyártása az újonnan nyílt kecskeméti gyárban. A gyártószalagokról elsőként legördülő Mercedes-Benz B-osztályt az országosan kiírt liciten a Jász-Plasztik Autócentrum vásárolta meg. Ezzel nem csak az első Magyarországon gyártott Mercedes-Benz boldog tulajdonosa lett, hanem az ebből befolyt több mint 20 millió forintos összeggel a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot is támogatni tudta.

A cég jövőbeli céljai közt szerepel, hogy ügyfelei továbbra is elégedettek legyenek a cég szolgáltatásaival, illetve új ügyfelek meghódítása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!