Rendőrségi

2011.03.17. 08:35

Fiatalok meggyilkolásával gyanúsítanak két öcsödi férfit

Szolnok - Két fiatal megölésével gyanúsítja a rendőrség azt a két öcsödi férfit, akik áldozataik holttestét elégették; az előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottak a terhükre rótt cselekmények elkövetését részben beismerték - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.

MTI

Emberölés ügyében január közepén indult a nyomozás, amelynek során elfogtak két öcsödi lakost, akik a gyanú szerint az elmúlt év végén meggyilkolták a 17 éves kunszentmártoni T. Lászlót - mondta a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
   
Pásztorné Kovács Ágnes közlése szerint a helyszíni szemle során több, az emberölés elkövetését alátámasztó tárgy, anyagmaradvány került elő. Feltehetőleg emberi csontmaradványokat is találtak, mindezek vizsgálata szakértők bevonásával jelenleg is folyik.
   
Az adatok alapján megalapozottá vált az gyanú is, hogy a két öcsödi férfi egy helybeli 22 éves fiatalember eltűnésével is kapcsolatba hozható. A gyanúsítottak a két fiatalt az egyik férfi öcsödi házába hívták, ott fogva tartották, majd megölték őket. A holttesteket a házban lévő kemencében elégették, földi maradványaikat a házhoz tartozó kertben elásták, illetve a Kőrös folyóba szórták - mondta a sajtószóvivő.
   
A megyei rendőr-főkapitányságon a bűnügy felderítésére alakított nyomozócsoport azt is vizsgálja, hogy a két férfinak volt-e szerepe más személyek eltűnésében, illetve más, ez idáig fel nem derített, akár élet ellenes  bűncselekmények elkövetésében - jelezte Pásztorné Kovács Ágnes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!