Rendőrségi

2011.06.24. 11:48

Tizennégy éves tolvajt vettek őrizetbe Balmazújvárosban

Tizennégy éves lányt vettek őrizetbe a rendőrök többszöri lopás miatt Balmazújvárosban - közölte Vezendi Jánosné rendőr őrnagy pénteken az MTI-vel.

MTI

A lány ellen jelenleg öt, vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt folyik büntetőeljárás - tette hozzá a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A lány néhány napja egy balmazújvárosi lakásból több százezer forintot lopott el, akkor két óra alatt fogták el a rendőrök, így a pénz nagy része is előkerült - ismertette a részleteket a szóvivő.
   
A tolvaj csütörtökön folytatta a lopássorozatot, akkor egy másik lakásba a fürdőszobán keresztült hatolt be, karórákat vitt el, majd ugyanabban az utcában egy udvarról cipőt lopott. A nyomozók ismét elfogták, így az ellopott órák és a cipő is megkerültek. Tekintettel arra, hogy a 14 éves balmazújvárosi lány ellen jelenleg már öt, vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt folyik eljárás, a rendőrség őrizetbe vette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!