Rendőrségi

2011.10.12. 10:49

Kisodródott egy kamion Balatonalmádiban

Balatonalmádi - Személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár jelentős abban a balesetben, ami szerdán a hajnali órákban történt Balatonalmádi káptalanfüredi településrészén, ahol egy pótkocsis teherautó kidöntött két villanyoszlopot.

Halmos György

Stanka Mária őrnagy, az almádi kapitányság illetékese elmondta, hogy a baleset reggel hat óra előtt néhány perccel történt. Az eddigi adatok szerint egy pótkocsival felszerelt Iveco vontató vezetője, egy 56 éves békési sofőr elnézett egy balra ívelő kanyart, kisodródott az útról, ennek következtében kidöntött egy közlekedési jelzőlámpát, valamint két villanyoszlopot. A sofőr nem sérült meg, de a jármű első futóműve kiszakadt, jelentős mennyiségű olaj ömlött ki az útra. Az E.ON, valamint a kábelszolgáltató cég munkatársai még a délelőtti órákban is a hiba kijavításán dolgoztak, a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt lezárták. A járművet elvontatták a helyszínről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!