Rendőrségi

2011.12.16. 09:31

Halálos baleset: tartályautó és személygépkocsi ütközött Nemesvámos közelében

Pénteken reggel egy MOL tartályautó és egy Ford Fiesta ütközött a Veszprémet Tapolcával összekötő főúton Nemesvámos után Tapolca irányába. A személyautó az árokba csúszott, totálkárosra tört, vezetője a délutáni órákban belehalt sérüléseibe.

Napló Online

Meghalt a sérült

A fiatalembert a baleset helyszínén kétszer kellett újraéleszteni, majd a megyei kórházba szállították. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a szakszerű ellátás ellenére délután meghalt.


Az első információk a balesetről

Egy MOL tartályautó és egy Ford Fiesta ütközött a Veszprémet Tapolcával összekötő főúton péntek reggel Nemesvámos után Tapolca irányába. A személyautó az árokba hajtott, totálkárosra tört - sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították a megyei kórházba.

A tehergépkocsi a fél útpályát elzárja, ezért a mentés idejére teljes útzár van érvényben - értesültünk a katasztrófavédelemtől.

Nem hivatalos információk szerint a személygépkocsi megcsúszott a feltehetően jeges úton és ütközött a szemből érkező teherautóval.



További híreink a csúszós utakról itt.

Számos baleset történt az ORFK közleménye szerint is. Részletek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!