Rendőrségi

2012.06.06. 12:03

Légfegyverrel próbált öngyilkos lenni egy férfi

Tapolca - Légfegyverrel próbált meg öngyilkosságot elkövetni egy férfi Tapolcán szerdán. Az illetőt kórházba szállították.

Napló

Kómár Viktória sajtóreferens a megyei kapitányság részéről úgy tájékoztatott szerdán kora délután: 11:55 óra körüli időben érkezett bejelentés a Tapolcai Rendőrkapitányságra, miszerint egy 36 éves helyi férfi saját lakásában, légfegyverrel halántékon lőtte magát. Hozzá azonnal mentő érkezett, s a helyszíni ellátást követően a sérültet kórházba szállította.

A lefolytatott helyszíni szemle során megállapítást nyert, hogy a férfi öngyilkossági szándékkal húzta meg a ravaszt, majd cselekményét észlelve testvére hívott segítséget. A légfegyvert szakértői vizsgálat céljából a rendőrség lefoglalta.

12.30 Légpisztollyal akart öngyilkosságot elkövetni otthonában egy pszichiátriai kezelés alatt álló férfi. Tapolcán a Sümegi utca 24-es számú társasházhoz hívták ki a mentőket az eset kapcsán dél körül. Amint azt a helyszínen megtudtuk, a szomszédok már csak a mentőhelikopter zúgását és a négy kiérkező mentőautó hangját hallották. A férfit végül könnyebb sérüléssel szállították kórházba a mentőszolgálat dolgozói.

Szerzők: Halmos György, Szijártó János

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!