Rendőrségi

2012.07.09. 14:01

Táblagép miatt törték föl az autót a csopaki strandon

Csopak - A helyi strandon fürdött egy fiatalokból álló társaság, amelynek autójában benne hagytak egy táblagépet. Mire visszaértek, hűlt helye volt...

Napló Online

Kötelező tartozéka-e a laptop a gépkocsinak?  A kérdés költői, a válasz koránt sem. A gépkocsi-feltörések kapcsán tett feljelentések tanúsága szerint laptopjaikat szinte mindenhova magukkal viszik a tulajdonosaik, azonban sokan nem veszik a fáradságot ahhoz, hogy úti céljukhoz érve kivegyék azt az autóból. Mivel a számítógép nem vízálló, és magára hagyva a parti fövenyen sincs biztonságban, ezért a strandolókra különösen jellemző ez a magatartás. Sok esetben nem marad következmények nélkül ez a szintén hibás beidegződés.

Szombaton hajnalban egy velencei, fiatal felnőttekből álló baráti társaság éjszakai fürdőzésre vágyott, ezért szombaton hajnalban autóval felkerestek egy csopaki strandot. A 19 éves sértett gépkocsijának kesztyűtartójában benne maradt egy 100.000 forint értékű táblagép. A kétórás, vízi programot követően a járművet már feltört állapotban találta a fiatalember. Ennek eredményeként a táblagép már nem volt a „helyén” - számolt be az esetről a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság, s föltették a kérdést: a strandolásnak elengedhetetlen kelléke-e a számítógép?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!