Rendőrségi

2012.07.09. 14:07

Vízibicikliket, kis vitorlást lopott egy duhajkodó társaság az örvényesi strandról

Veszprém megyében már az elmúlt szezonban is történt vízibicikli lopás, melynek tetteseit rövid időn belül elfogták. Idén sem történt ez másképp - közölte hétfőn a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Napló Online

A hétvégére nyolc pilisvörösvári és pilisszentiváni fiatal  - fiúk és lányok vegyesen -  érkezett a Balatonra, akik közül többen nem elégedtek meg a nyár legális örömeivel. Egy átmulatott éjszakát követően, vasárnap reggel az örvényesi strandon két kikötött vízibiciklit és egy kis vitorlást vittek el. Cselekményüket a helyi büfék üzemeltetői szakították meg, akik észlelték a vízi járművek eltulajdonítását. Az autóval menekülő elkövetőket a felfedező tanúk által adott leírás alapján a balatonfüredi rendőrök órákon belül elfogták. Az eltulajdonított vízibiciklik értéke 600-600.000 forint volt, mely megtérült, azonban a sértettnek még így is maradt kára, hiszen az azokat rögzítő lakatokat levágták, és a járművekben is 10.000 forintos nagyságrendű kárt okoztak az elkövetők - tájékoztatott a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!