Rendőrségi

2012.12.05. 08:39

Rongálás helyszínén bukott le egy tolvaj-banda

Egy Gecse község külterületén található tehenészeti telep alkalmazottja hétfő hajnalban betörés nyomait fedezte fel az egyik irodaajtón, melynek zárját felfeszítve találta.

police.hu

A bűnügyi készenlét a helyszínre érve azonnal észlelte, hogy a helyiségben rongálás történt, melynek mértéke a helyszíni adatok szerint nem jelentős. Az elsődleges vizsgálatok szerint valószínűsíthető, hogy a behatoló az irodából semmit nem tulajdonított el, így az eljárás további szakaszában az elkövető szándékának vizsgálata szükséges.

 

Fotó: police.hu


Az eset kapcsán lefolytatott helyszíni szemle során azonban nem csak a fenti cselekmény nyomatit rögzítették a rendőrök, hanem egyből egy „kisebb bűnbandát” is lebuktattak. Mint kiderült, a cég alkalmazásában álló bandatagok a telepről már ez év augusztusa óta lopták a vagyont: apránként tűnt el gázolaj, szója és más takarmányok, de még egy üsző borjúnak is nyoma veszett. A négyfős csapatot a rendőrök előállították, majd a tagokat gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!