Rendőrségi

2013.11.23. 13:30

Ittas vezetők Balatonfüreden

Két ügyben is befejezte a nyomozást a Balatonfüredi Rendőrkapitányság, melyeket járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott.

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozás adatai szerint T. P. 25 éves gárdonyi lakos 2013. június 27-én a reggeli órákban a 71-es számú főúton, Balatonakali és Fövenyes között, a 40 éves szentkirályszabadjai K.G. pedig 2013. november 6-án, éjfél előtt néhány perccel, Balatonfüred belterületén közlekedett személygépkocsijával, amikor őket a Balatonfüredi Rendőrkapitányság járőrei megállították és igazoltatták. A rendőrök mindkét férfit a helyszínen megszondáztatták. Az alkoholszondás ellenőrzés pozitív eredményét a későbbi szakértő vizsgálat alátámasztotta.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott két büntetőeljárást a napokban befejezte és az ügyekben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!