Rendőrségi

2013.12.17. 10:29

Fatolvajokat fogtak - rendőrségi hírek Veszprém megyéből

A településőr falopáson ért tetten hétfőn a délelőtti órákban egy 67 éves férfit Borszörcsökön.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, továbbá hét olyan balesethez vonultak ki, amelyek sérülés nélkül végződtek.

Bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt kollégáink öt főt – egy főt az ellene kiadott elfogatóparancs alapján – fogtak el, akik közül három főt őrizetbe vettek.

A településőr falopáson ért tetten hétfőn a délelőtti órákban egy 67 éves férfit Borszörcsökön, aki egy 3 méternél hosszabb akácfát vágott ki engedély nélkül a temető melletti erdőrészből. A férfi egy fejszével a kezében húzta maga után a falu irányába a kivágott és eltulajdonított fát, amikor cselekményét a településőr észlelte és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta. A rendőrök a fatolvajt a Devecseri Rendőrőrsre előállították, gyanúsított kihallgatásakor elismerte, hogy egy nappal korábban szintén kivágott egy hasonló méretű fát az erdőből, azért, hogy azt tüzelőnek felhasználja. A férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Devecseri Rendőrőrs.

Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!