Rendőrségi

2014.01.15. 14:43

A fatolvajok már készülnek a nagy hidegre

Falopáson értek tetten a tapolcai rendőrök két férfit, akik a Diszel és Hegyesd közöttt található erdőből akartak eltulajdonítani tüzelőanyagot. Már pakolták is fel az utánfutóra a fát, mikor az egyenruhások közbeléptek.

Állampolgári bejelentés alapján vonultak ki a járőrök kedden, a kora délutáni órákban a két kis település között húzódó erdő szélére, s már messziről feltűnt számukra az erdős terület melletti mezőn álló traktor. A helyszínre érve az egyik tettes, a 40 éves K. P. tapolca-diszeli lakos éppen akkor sétált ki az erdőből láncfűrésszel a kezében, V. B. 40 éves Sümegen élő társa pedig már pakolta fel a kivágott fát a traktor utánfutójára. Azt állították, hogy a területet ők gondozzák, azonban semmiféle engedélyt nem tudtak bemutatni.

A két fatolvaj ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Tapolcai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!