Rendőrségi

2014.07.06. 07:33

Idős nők kezéből tépték ki a táskát

Vádemelési javaslattal zárt le a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást.

A három gyanúsított két idős személy kezéből tépte ki a táskát. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. február 18-án Pápán, a Celli úton a járdán haladó 80 éves nő mellett elhaladva, az idős nő kezéből kitépték a táskáját, majd elmenekültek a helyszínről. Az előző cselekmény sikerén felbuzdulva 2014. február 19-én a pápai Eszterházy úton ismét kitépték egy 76 éves nő kezéből a táskát. Mindkét néhányezer forintot és személyes iratokat tartalmazott a női táska. Az eljáró hatóság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a 18 éves V. Bence, 20 éves B. Kálmán és a 23 éves R. Richárd ellen. A nyomozás iratait a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Pápai Járási Ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!