Rendőrségi

2014.08.27. 14:08

Elköltötte más pénzét

Jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást zárt le a napokban a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Egy balatonfőkajári lakos ellen indult nyomozás a Veszprémi Rendőrkapitányságon egy pénzintézet feljelentése alapján. Az ügyben elrendelt nyomozás adatai szerint a 29 éves nő bankszámlájára tévedésből utaltak át több mint 700.000 forintot, amelyet aztán a számlatulajdonos a felszólítás ellenére sem volt hajlandó visszaadni jogos tulajdonosának. Sz. Katalin amikor megtudta, hogy a nem várt összeget jóváírták folyószámláján, nagy részét készpénzben gyorsan felvette, míg a fennmaradó részt bankkártyájával különböző üzletekben elköltötte. Az ügyben a nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!