Rendőrségi

2014.12.09. 09:36

Tetten ért fatolvajok az ódörögdi erdőben

Ahogy meglátták az egyenruhásokat, azonnal ledobták a földre a kivágott fát és a kézifűrészt azok a fatolvajok, akiket az ódörögdi erdőben értek tetten 2014. december 6-án 11 óra körül.

Fotók: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tapolcai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának baleseti helyszínelője Molnár József rendőr főtörzszászlós a honvédséggel és a polgárőrséggel látott el közös szolgálatot, amikor az ódörögdi erdőszélen egy fehér színű gépkocsira lettek figyelmesek, melynek nem volt rendszáma.

Az autóhoz érve igazoltatták az erdőből éppen fahusángokkal kisétáló személyeket. A két tapolcai lakos amint megpillantotta az egyenruhásokat, ledobták a gépkocsihoz vonszolt fadarabokat és a fűrészt is a kezükből.

Az 50 éves K. M.-et és az 54 éves H. V.-t előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásuk alkalmával beismerő vallomást tettek. Ellenük lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!