Rendőrségi

2015.03.09. 14:58

Kővel dobta be az ablakot az ajkai fiú

Biztonsági cég járőre tartóztatott fel egy fiatalembert, aki az egyik ajkai közintézvény ablakán mászott ki.

Egy biztonsági szolgálat diszpécserétől érkezett bejelentés 2015. március 7-én 2 óra 17 perckor az Ajkai Rendőrkapitányságra, mivel az egyik ajkai közintézménynél a biztonsági járőr egy személyt feltartóztatott, aki az épület kitört ablakán mászott ki.

A helyszínen Németh Zsolt r. törzsőrmester megelőzési járőr és Korcsmáros György r. törzsőrmester körzeti megbízott igazoltatott egy 14 éves ajkai fiút, akit a biztonsági járőr tartott vissza.

A biztonsági szolgálat munkatársa elmondta a rendőröknek, hogy kiérkezésekor látta, hogy az épületben valaki lámpával világít, majd amikor az épület hátsó részéhez ért tapasztalta, ahogy egy személy mászik ki az egyik földszinti ablakon.

A 14 éves fiú elismerte, hogy egy kővel betörte az épület hátsó ablakát és bemászott és műszaki cikkeket pakolt ki az ablak alá, melyeket később értékesíteni kívánt. A fiatalkorú fiúval szemben lopás vétségének elkövetése miatt indított eljárást az Ajkai Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!