Rendőrségi

2015.07.13. 15:58

A rendőrverésben eljáró egyenruhásokat és civileket is jutalmazott a főkapitány

Veszprém - Több példás magatartásról tanúbizonyságot tevő rendőrt, és civilt is jutalmaztak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság hétfői állománygyűlésén.

Heffler Péter

Töreki Sándor rendőr dandártábornok, a Veszprém Megyei Rendőrfőkapitányság főkapitánya hétfő délelőtt több rendőrt, valamint civileket, így Simon László erdőmérnököt, a Verga Veszprémi Erdőgazdaság Zirci Erdészetének igazgatóját, illetve a július 6-i ajkai rendőrtámadásban példás magatartást tanúsító ajkai nőt is elismerésben részesített.

Töreki Sándor rendőr dandártábornok hétfő délelőtt a Veszprém Megyei Rendőrfőkapitányságon elismerésben részesítette a július 6-i ajkai rendőrverésben eljáró két rendőrt, Bakos Krisztián rendőr törzszászlóst és Németh Zsolt József rendőr főtörzsőrmestert, valamint a bejelentést tevő, neve elhallgatását kérő, példás magatartást tanúsító ajkai nőt is.

A július 8-án, a Bakonyban túrázás közben eltűnt száztagú zarándokcsoport felkutatásában tett munkájáért szintén elismerésben részesült Sipos László erdészeti igazgató. Büki Zsolt rendőr százados, az almádi rendőrkapitányság közrendvédelmi alosztály vezetője is civilként tett cselekedetéért vett át jutalmat.

– Szabadnapomon a strandon egy lopási kísérletről kaptam hírt – mondta a százados. – A személyleírással, illetve a vízi mentőknek köszönhető információk segítségével meg is találtuk az elkövetőt, akit a kiérkező kollégák korábbi bűnügyekkel ugyancsak kapcsolatba hoztak – árulta el Büki Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!