Rendőrségi

2016.01.03. 07:53

Bolti lopás és járművezetstől eltiltott sofőr miatt intézkedtek a Vas megyei rendőrök

Az elmúlt 24 óra rendőrségi eseményei.

Az egyik megyeszékhelyi áruház biztonsági szolgálatának munkatársa kérte a rendőrség segítségét 2016. január 2-án Szombathelyen. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 49 éves Sz. János szombathelyi lakos többféle terméket akart fizetés nélkül magával vinni. Az intézkedéskor fény derült arra, hogy a férfi már többször követett el hasonló cselekményt, ezért a rendőrök elfogták, előállították és kihallgatták. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A sárvári rendőrök igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit 2016. január 2-án a 84-es számú főúton Ostffyasszonyfa térségében. Az intézkedéskor megállapították, hogy S. Dezső sárvári lakost eltiltotta a járművezetéstől a Sárvári Járásbíróság és a Szombathelyi Járásbíróság. A rendőrök a 63 éves férfit előállították és ellene, járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított a Sárvári Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!