Rendőrségi

2016.01.20. 09:38

Veszprém megye közlekedésbiztonságát értékelték

A Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság (MBB) 2016. január 19-én tartotta az elmúlt évi tevékenységét értékelő ülését a főkapitányság reprezentációs termében.

Az ülést Anda György rendőr ezredes, a megyei főkapitány rendészeti helyettese, az MBB elnöke nyitotta meg, majd a résztvevők egy perces néma felállással tisztelegtek Németh Tamás tűzoltó ezredes, az MBB egykori tagjának emléke előtt, aki tavaly hunyt el egy közlekedési balesetben. Ezt követően Reiter Barnabás rendőr alezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője, a bizottság ügyvezető elnöke tartott tájékoztatót a 2015. évben bekövetkezett közlekedési balesetekről, azok kiváltó okairól.



Előadásában bemutatta a Veszprém megyében végrehajtott baleset-megelőzési programokat illetve ismertette az ez évi terveket is. Őt dr. Ipsits Csaba rendőr ezredes veszprémi, és dr. Csányi Zoltán rendőr ezredes, várpalotai rendőrkapitány – városi baleset-megelőzési bizottsági elnökök - hozzászólása követte, amelyben részletezték a helyben megvalósított programokat és vázolták a jövőbeli elképzeléseiket. Ezután a bizottság többi tagja és együttműködő partnere a saját szakterülete szempontjából értékelte az elmúlt évet, és tette meg javaslatait a balesetmentes közlekedés elősegítésére.

Balesetmentes közlekedést kíván a Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!