Rendőrségi

2017.04.04. 13:06

Veszprém megyében is folytatódik a „Házhoz megyünk!” bűnmegelőzési program

A rendőrség megújult bűnmegelőzési programja 2017-ben is folytatódik.

Az Országos Rendőr-főkapitányság által 2015. évben meghirdetett „Házhoz megyünk!" - a rendőrség megelőző vagyonvédelmi - programja 2017. márciusától az év végéig új prevenciós tárgykörökkel bővülve folytatódik - olvasható a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság honlapján.

A rendőrség bűnmegelőzési kampányaként meghirdetett „Házhoz megyünk!" programsorozat eddigi témaköre az idén kiegészül az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, az internetbiztonság, a drogprevenció ismeretanyagával, továbbá a rendőrség iskolai bűnmegelőzési, valamint a „Bikesafe" kerékpár-regisztrációs programokkal.

Veszprém megyében a megelőzési előadók előre meghirdetett helyszíneken havi egy alkalommal tájékoztató rendezvényeket szerveznek a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének, önvédelmi képességének növelése céljából.

Az idei év első „Házhoz megyünk!" rendezvényre Veszprém megyében 2017. április 7-én 14 óra 30 perctől 15 óra 30 percig kerül sor Ajkán, a Városi Művelődési Központ aulájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!