Sport

2010.03.31. 16:28

Harc hazai szorítóban

Veszprém - A németországi Elzach városában megrendezett profi és amatőr ökölvívó gálán lépett szorítóba Vető Gábor és Martinek Ferenc.

Novothny Ottó

A várpalotai Vető Gábor, aki eddig tizenöt profi mérkőzését hibátlanul teljesítette (ebből tizenkettőt kiütéssel nyert meg), ezúttal sem hibázott. A német Uwe Tritschler  ellen a negyedik menetben nyert kiütéssel.
A mérkőzés előkészülete volt Vető április 17-i nagy fellépésének: ekkor a svájci Tramelan városában rendezik meg azt a gálát, ahol az afrikai Omari Ramadan lesz a palotai bunyós ellenfele. A tét a WBC junior könnyűsúlyú öve lesz.

Oliver Dütschler menedzser elmondta, hogy pártfogoltja jó esélyekkel lép szorítóba és nagyon bíznak abban, hogy nem szakad meg hibátlan sorozata.

Szintén Elzach városában volt fellépése a Veszprémi KO SE versenyzőjének Martinek Ferencnek (edzője: Szabó Lóránt), a 81 kilogrammos amatőrök között. Az izgalmas mérkőzésen a hazai pálya előnyét élvező Agron Dzila  nevezetű macedón származású bokszoló 2:1 arányú pontozással nyert, de a szakemberek szerint Martinek mutatott többet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!