Sport

2010.06.21. 04:57

Capello: fejben van baj Rooneyval

Rustenburg - Fabio Capello szövetségi kapitány szerint nincs semmilyen különösebb baj Wayne Rooney-val, az angol válogatott sztárcsatárával, mentális okra vezethető vissza, hogy nem úgy játszik, ahogy mindenki várja tőle.

MTI

"Abszolút formában van, ugyanúgy edz, mint a többiek, fejben van gond, ebben biztos vagyok" - nyilatkozott az olasz tréner annak nyomán, hogy a Manchester United támadója teljesen erőtlennek mutatkozott az angol csapat első két világbajnoki mérkőzésén, és emiatt egyre erőteljesebben támadja őt a hazai sajtó.

"Mostantól úgy kell játszanunk, ahogy edzünk. A tréningeken nagyon jól megy a passzokra épülő játékunk - jelentette ki vasárnap Capello, aki harcos futballt vár játékosaitól a szlovénok elleni szerdai mérkőzésen. - A játékosok mintha félnének a világbajnokságtól. Ez hihetetlen. Edzésen jól mozognak, a mérkőzésen viszont minden megváltozik, mintha nem is ugyanazok volnának" - tette hozzá.

Anglia két pontjával a C csoport harmadik helyén áll, és utolsó csoportmérkőzésén, szerdán győznie kell a továbbjutáshoz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!