Sport

2011.03.02. 08:09

Felemás dartozás

Zirc - A közelmúltban a zirci dartozók több versenyen is szerepeltek, felemás sikerrel.

Novothny Ottó

A Bakony fővárosában rendezték meg a II. osztályú országos steel bajnokság második körét. A Wings Dart Club kettes számú alakulata (Ifju Róbert, ifj. Kőműves Sándor, Virág Gábor, Zeitler Ferenc összetételben) mindkét ellenfelét legyőzte és már csaknem biztos résztvevője a rájátszásnak.

Szintén a zirciekkel kapcsolatos hír, hogy a kiemelt osztályban szereplő együttesük ezúttal mindkét riválisától vereséget szenvedett a győri fordulóban. A bakonyiak Freili Tamás, Kaufmann Krisztián, Martin Kurecka, Erich Stadler, Tax Tibor összeállításban léptek a táblák elé. Az utolsó, negyedik fordulóban izgalmas csata vár rájuk.

 



Vecsésen a nemzeti steel bajnokság ötödik fordulóját bonyolították le. Ezen a versenyen a Veszprém megyeiek közül szintén csak a zirciek álltak rajthoz. A legjobban Kaufmann szerepelt, aki tavalyi ezüstérme után ezúttal a harmadik helyen zárt, ami az összetettben is ezt a helyezést jelenti számára a folytatás előtt. Tax ugyanezen a vetélkedőn a kilencedik lett. A következő verseny házigazdája Székesfehérvár lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!