Sport

2011.10.14. 08:34

Devecser kontra Öskü

Vajon a Devecser veretlen, vagy az Öskü nyeretlen sorozata folytatódik a megyei első osztály kilencedik fordulójában? A hétvége derbije mellett akad több egyéb csemege is. Beharangozó!

Horváth Gábor

Az előző körben több érdekes eredmény is született, ennek fényében simán becsúszhat ezúttal is egy-két meglepetés. Eddig igencsak érdekesen alakul a bajnokság, a legtöbb párosításnál még most, az őszi félév derekánál is nagyon nehéz megítélni az esélyeket.

A kilencedik fordulóban csak két meccs (Tapolca-Gyulafirátót, Úrkút-Peremarton) marad vasárnapra, a többi párosítást szombaton rendezik. A kezdési időpont: 13.30.
 
Fűzfői AK (13.)-FC Zirc (3.): A zirciek legutóbb óriási esélyt szalasztottak el, ha nyertek volna hazai pályán az Úrkút elleni derbin, most a tabella éléről várnák a hétvégi játéknapot. A korán emberhátrányba kerülő csapat 4:2-re kikapott, ennek ellenére esélyesként lép pályára az előző három meccsén egyaránt elbukó Fűzfő otthonában. Tippünk: 2, X.
 
Alsóörs SE (11.)-Ajka Kristály (6.): Két rossz hangulatban lévő alakulat találkozik egymással. Az Alsóörs a sereghajtó elleni vereséggel nyújtotta tovább negatív sorozatát, a remekül rajtoló Kristály pedig előző két meccsén csak egyetlen pontot tudott gyűjteni. Az előző körben ráadásul 3:1-es vezetésről kapott ki a csapat. Tippünk: 2, X.
 
Devecser SE (4.)-Öskü MFC (2.): Az összecsapás megérdemli a forduló rangadója címet. A devecseriek legutóbbi két sikerükkel felkapaszkodtak a negyedik helyre és mostani formájuk alapján hazai pályán megfoghatják a korábbi éllovas Ösküt, amely előző két találkozóján csak ikszelt. Tippünk: 1, 2.


 
Herendi Porcelán (12.)-Sümeg VSE (15.): A herendiek hazai pályán senki ellen sem adják könnyen magukat, idén eddig három találkozóból kettőt megnyertek otthonukban. Ezzel szemben a Sümeg idegenbeli mérlege katasztrofális: négy meccs, négy vereség, 20:3as gólkülönbség. Tippünk: 1.
 
Péti MTE (8.)-Ugod SE (10.): Az előző játéknap legnagyobb meglepetését produkálta a Pét, amely 4:0ás idegenbeli veréssel állította meg a gyulafirátóti csapat menetelését. Szépen lassan a rosszul kezdő Ugod is zárkózik a középmezőnyhöz, jó meccs várható. Tippünk: 1, 2.
 
Tapolca VSE (9.)-Gyulafirátót SE (7.): A pétiek kapcsán már szó esett a Gyulafirátótról, amely három szép siker után szaladt bele egy nagyobb vereségbe. A hazai pályán veretlen tapolcaiak a múlt héten első idegenbeli pontjukat is megszerezték, így vetélytársuknál jobb passzban várják a találkozót. Tippünk: 1, X.
 
Úrkút SK (1.)-Peremarton SE (14.): A Peremarton sereghajtóként várta volna az éllovas elleni meccset, ha az előző körben nem gyűjti be szezonbeli első sikerét. A mérkőzés így kevésbé lefutott, a PSE egyre összeszedettebb, de nagy összeget nem tennénk a vendégekre. Tippünk: 1.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!