Sport

2011.10.24. 09:18

Ezúttal sem kegyelmezett az ösküi gólgyáros-páros

Az Öskü és a Csetény is ötször mattolta ellenfelét a tízedik fordulóban, amelynek legértékesebb sikerét a listavezető aratta. Azért a Tapolca és a Fűzfő sem panaszkodhat Összefoglalunk.

Horváth Gábor

A Kristály és az Úrkút játszotta a forduló legnagyobb rangadóját, amelyen az ajkaiak visszakapaszkodhattak volna az élmezőnybe, míg a szomszédvári vendéggárda megerősíthette első helyét a tabellán. Utóbbi történt meg, gyors gólváltással kezdtek a csapatok, aztán az Úrkút került fölénybe és nyerte meg a küzdelmes meccset.

Ez volt a forduló egyik legértékesebb vendégsikere, a másikat kétségkívül a Tapolca követte el, az egyre jobb TIAC nagyon fontos győzelmet aratott az Ugod otthonában.

A Zirc és a Pét sokáig birkózott egymással gól nélkül, aztán a hazaiak a 81. percben betaláltak, a válasz pedig két perccel a lefújás előtt jött. Ez volt a Zirc első döntetlenje, ami két vereség után felfogható javításnak, ám gondolom, inkább csalódást jelent a nemrég még dobogó közelben lévő bakonyi brigádnak.



Gyulafirátóton két hasonló képességű együttes feszült egymásnak. A hazaiak már a 30. percben emberhátrányba kerültek a Devecser ellen: Szűcs Gábort csak a hajrában (83. perc) követte idő előtt az öltözőbe a másik oldalról Osváth Róbert. A két piros lap között három gól esett 1:2-es megoszlásban, s mivel a GySE a 22. percben vezetést szerzett, a vége iksz lett.

Hogy abbahagyjam az értelmetlen és bonyolult matematikai feladványok gyártását, a következő meccs eredményét előre elárulom: Peremarton_Fűzfő 1:3. Az alsóházi derbin is volt kiállítás: érdekesség, hogy a fűzfői Farkas Attila zuhanyzóba távozását követően 2:1-re szépített a hazai alakulat, de a Balaton-parti újonccsapat, pontosabban Szabó Patrik a hajrában megadta a kegyelemdöfést.



A végére hagytam a két legeredményesebb együttest. Az Öskü és a Csetény egyaránt ötöt gurított (a Herend, illetve az Alsóörs ellen) a tízedik fordulóban, a különbség, hogy előbbi kapott kettőt, míg Gersicsék megőrizték hálójuk szüzességét. Az ösküiek hosszú idő után nyertek ismét és vették üldözőbe az éllovast, míg a CsSE (amelyben Nagy Richárd duplázott) háromra növelte aktuális győzelmi szériáját, és nem mellesleg már negyedik a táblázaton.
A mesterlövészek listáját a hétvégén egyaránt betaláló ösküi gólgyáros-páros Horváth László és Talián Krisztián vezeti 9-9 találattal.

A játéknap részletes eredményeit, összeállításait, összefoglalóit itt lehet átvizsgálni, a tabella pedig emitt böngészhető.

Címkék#kispad blog

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!