Sport

2011.12.03. 11:46

Mindkett röpis csapatunk idegenben folytatja

Sümeg, Veszprém - A női röplabda NB I-ben a Veszprémi Egyetem SC Miskolcra utazik, míg a Sümeg RE férfi alakulata Dágon szerepel a hétvégén. A papírforma a hazaiak győzelmét sejteti.

B. Virág Rita

A VESC női alakulata nagyon elfáradt a múlt héten, hiszen hét nap alatt négy mérkőzést kellett játszania. Az Újpest elleni bravúros idegenbeli győzelem után azonban nem sok babér termett Katona Péter tanítváynainak, előbb a Vasastól, majd a Gödöllőtől és a Békéscsabától is 3:0-s vereséget szenvedett.

- Sokat kivett belőlünk az UTE elleni bravúr, majd a rákövetkező három meccs. A sorsolás szeszélye pedig újabb nehéz rivális sodort az utunkba, ezúttal Miskolcra utazunk, ahol bravúr kellene a sikerhez. Sajnos Tobak Eszter egész héten nem edzett, remélem, vállalni tudja a játékot - összegzett Katona Péter, a VESC mestere.

A Sümeg RE férfi röpisei sem számíthatnak sok jóra a mostanában remek formát mutató Dág otthonában. Erről Fehér Tibor, a SRE vezetőedzője így fogalmazott: - Nehéz a sorsolásunk, hiszen az utóbbi hetekben a bajnokság topcsapataival kellett megmérkőznünk. A Dág otthonában alaposan fel kell kötnünk azt a bizonyos alsóneműt. Úgy gondolom, inkább a folytatásban lehet több reményünk  arra, hogy győzelmeknek örüljünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!