Sport

2012.03.21. 18:38

Terembérlők kispályás kupája

Zirc - A Reguly iskola remek kezdeményezéssel rukkolt elő: azoknak a kispályás labdarúgócsapatoknak rendeztek focitornát, amelyek az intézmény tornatermét bérlőként veszik igénybe.

Horváth Gábor

Az első alkalommal kiírt Terembérlők kupáján tizenegy csapat három csoportban kezdte meg a küzdelmeket. Érdekesség, hogy a mezőnyben ott volt a Családok elnevezésű alakulat is, amelyben négy apa és fiaik, illetve egy testvérpár lépett pályára. Ők a döntőbe is bejutottak, ám ott végül a Kékek diadalmaskodtak. A bajnokok legyőzték a Liget SE-t és a Családokat is, míg az utóbbi két társulat döntetlent játszott egymással.   A Kékek emelhették magasba a "Bérelt" kupát, míg a Családoknak jutott az ezüst-, a Liget SE-nek a bronzérem.  A gólkirályi címet Kamondi Péter (Liget) érdemelte ki, a legjobb kapusnak Budai Attilát (Családok), játékosnak Varga Lajost (Kékek) választották a szakemberek.

Címkék#focitorna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!