Sport

2012.09.29. 06:59

Tovább szárnyal az Úrkút?

Megyei körkép - Alsóházi rangadót játszik egymással az Almádi és a Devecser vasárnap a labdarúgó megyei első osztályban. Érdekesnek ígérkezik a Csetény sümegi vendégjátéka is.

Horváth Gábor

A hetedik fordulóban négy mérkőzést (Tapolcán, Ajkán, Fűzfőn és Peremartonban) rendeznek meg szombaton, a többi párosítás vasárnap lesz. akezdési időpont 16 óra.

Tapolca VSE (4.)_Várpalotai BSK (12.): Kérdés, a várpalotaiakat mennyire dobdta fel csapatuk első sikere, mert egyébként a Tapolca toronymagas esélyes.

Ajka Kristály (15.)_Péti MTE (2.): A pétiek előző két meccsüket behúzták és máris a tabella második helyén állnak. A Kristály hátulról a második és még mindig vár szezonbeli első győzelmére.

Fűzfői AK (10.)_Alsóörs SE (5.): A balatonfűzfőiek mind a két hazai meccsüket megnyerték, ám ha az Alsóörs jó napot fog ki (az erősebb összeállításában lép pályára), megszorongathatja a vendéglátót.

Peremarton FC (8.)_Öskü FC (6.): A peremartoniak a negyedik forduló óta nem tudtak nyerni, míg az Öskü azóta nem kapott ki. Nagyjából jelenleg ennyi a különbség közöttük.

Balatonalmádi SE (16.)_Devecser SE (14.): Fontos meccs ez mindkét csapat számára. Az Almádi sikerével megelőzné vetélytársát, biztosan elmozdulna az utolsó helyről. Ezt a forgatókönyvet a devecseriek természetesen igyekeznek majd elkerülni. Együttesüknek ehhez az idei idegenbeli nyeretlenséget kell megszakítania.

Úrkút SK (1.)_Herendi Porcelán (9.): A hibátlan éllovas, mint mindegyik találkozóján, a Herend ellen is abszolút esélyesként lép pályára. A Porcelán ugyanakkor képes lehet bezavarni az úrkúti szárnyalásba, ezt a múltban már többször bizonyította.

Sümeg VSE (7.)_Csetény SE (11.): A Sümeg ebben a szezonban elég magabiztos hazai környezetben, míg a csetényiek kiszámíthatatlanul teljesítenek. A végeredmény szintén nehezen megjósolható.

Ugod (3.)_Gyulafirátót SE (13.): A listavezető mellett csak az Ugod büszkélkedhet veretlenséggel a mezőnyből. A hazaiak védelmének elvileg most sem lesz gondja, de támadósoruk az előző két találkozón csupán egy gólig jutott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!