Sport

2012.10.15. 10:39

Röplabda: vereség a fontos meccsen

Veszprém - Az első osztályú női röplabda bajnokságban a Veszprémi Egyetem SC fontos alsóházi rangadón szenvedett sima vereséget.

Novothny Ottó

VESC-Budai XI. 0:3 (-19, -10, -15)

Veszprém, 100 néző. V.: Donkó, Nagy. VESC: Pintér, Pekárik, Környei, Dordzsceren, Jezerniczki, Pós. Csere: Májusi (liberó), Molnár, Szelle, Varga, Holczer. Edző: Katona Péter. A kezdő feladóját nélkülöző házigazdák már a mérkőzés elején katasztrófálisan fogadták a szervákat (7:11), így pillanatok alatt veszítettek is. A folytatásban sem változott helyzet (2:8) és a bakonyiak apró ellenállást sem tudtak kifejteni. Az utolsó szettben a 3:3 még biztató volt, de a fővársiak fokozatosan elhúztak és teljesen megrédemelten nyertek. A veszprémiek néhány pillanattól eltekintve nem tették kérdésessé a mérkőzés végkimenetelét. Katona Péter: A fogadáúsunk megint kritikán aluli volt. Amíg ezen nem javítunk, esélyünk sincs a folyamatos játékra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!