Sport

2013.01.29. 15:19

Elrajtolt a Füred-kupa

Elkezdődött a Füred-kupa nagypályás felkészülési labdarúgótorna, amelynek keretében több héten keresztül összesen tizennégy Veszprém megyei együttes lép pályára.

Horváth Gábor

A remek téli felkészülési lehetőséget nyújtó sorozatot idén negyedik alkalommal hívták életre a balatonfüredi egyesület műfüves játékterén. A házigazda ezúttal U19-es csapatával képviselteti magát, a többi résztvevőt a megyei első-, másod- és harmadosztály adja.

Az első játéknap eredményei: Balatonalmádi-Balatonfüred U19 0:3, Herend-Csopak FC 4:2, Gyulafirátót-Tótvázsony 7:1, Alsóörs SE-Márkó 3:6, Balatonfűzfő-Felsőörs 1:1, Sümeg-Révfülöp 1:1. (Az úrkúti és a tapolcai együttes szabadnapos volt.)

A következő fordulóban (február 23.) következik, szombat: Balatonalmádi-Tótvázsony, Balatonfűzfő-Alsóörs, Úrkút-Révfülöp, Herend-Gyulafirátót. Vasárnap: Tapolca-Balatonfüred U19, Sümeg-Márkó. (Szabadnapos lesz: Felsőörs, Csopak.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!