Sport

2013.05.03. 12:05

Derbi megfogyatkozva

Mindkét Veszprém megyei csapatnak alaposan meggyűlt a baja a játékvezetéssel az elmúlt időszakban a labdarúgó NB III-ban. A fürediek például ennek következményeit most egy rangadón nyögik majd.

Horváth Gábor

Andráshida_BFC

A Balatonfüredi FC szerdán 2:0-ra legyőzte a Komáromot, ám a meccs áldozatokkal járt: Boromisza Gábort és Babik Andrást is kiállította a játékvezető, aki Pető Tamás edzőt ráadásul elküldte a kispadról. 

A Bakony-csoportban éllovas tópartiak vasárnap (16.30) a második helyezett Andráshida otthonában lépnek pályára.
Pető Tamás: - Hosszú pályafutásom alatt még nem találkoztam olyasmivel, amit ez a bírói hármas művelt a Komárom elleni találkozónkon. Pökhendi, arrogáns stílusban vezették a mérkőzést, rengeteg hibát követtek el. Ami a meccset illeti, a vendégek kilenc ember ellen sem tudtak helyzetet kialakítani, megérdemelten nyertünk. Most egy nagyon jól szervezett, összerakott csapat otthonába utazunk. Kezdem megszokni, hogy csak 12-13 bevethető mezőnyjátékosom van, nagyon nehéz dolgunk lesz, de nyerni szeretnénk.

 

A pápaiak NB III-as csapata szombat délután a Sárvár otthonában lép majd pályára (Fotó: Penovác Károly)

Sárvár-Pápa II

A tabella 12. helyén álló Lombard másodikszámú együttese ma (16.30) a nyolcadik Sárvár pályáján vendégeskedik. Az előző körben a pápaiak 1:0-ra kikaptak Répcelakon.

Nagy Mihály edző: - A nagyon rutinos, volt NB I-es játékosok és korosztályos válogatottak alkotta Répcelak ellen remekül helytálltunk. Fiatal és szűk kerettel is jobban teljesítettünk ellenfelünknél. A játékvezető sajnos több rossz döntést is hozott, amellyel befolyásolta a találkozó végkimenetelét. Sárváron hasonló teljesítményt várok csapatomtól, meglátjuk, ez mire lesz majd elég. Eddig háromszor szerepeltünk az SFC otthonában, mindig 1:0-ra kaptunk ki. 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!