Sport

2013.06.27. 10:13

Nagy sikerű strand- és teremröplabdás tehetségkutató

Nagy sikerrel zárult a Nyugat-Balatoni Regionális Sportcentrum és a Bakony-Balaton Strand- és Teremröplabda Akadémia tehetségkutató és felmérő versenye, amit Gyenesdiáson bonyolítottak le.

Napló sport

A rekkenő hőségben megrendezett eseményre húsz csapat és mintegy száz gyermek nevezett be. Az igazán színvonalas mérkőzések mini és gyermek korosztályokban zajlottak, reggeltől késő délutánig összesen négy röplabda pályán. Az összecsapások szüneteiben speciális felmérést végeztek a Bakony-Balaton Strand és Teremröplabda Akadémia szakemberei, amelyre közel hetven gyerek jelentkezett.

 

 

A viadalon húsz csapat mintegy száz fiatalja mérte össze tudását (Fotó: Finta Maya)



A felmérés célja az volt, hogy az akadémia a régiójában összegyűjtse azokat a tehetségeket, akik szóba jöhetnek a további tehetséggondozási programban. Eredmények. Mini leány: 1. Sümeg, 2. Gyenesdiás, 3. Öskü. Gyerek leány: 1. Gyenesdiás, 2. Sümeg 3. Ajka. Mini fiú: 1. Sümeg I, 2. Sümeg II. 3. Sümeg III. Gyerek fiú: 1. Dabronc, 2. Sümeg 3. Strand VC. Különdíjat kaptak: Adorján Réka (Sümeg), Takács Ronetta (Sümeg), Arany Krisztián (Dabronc), Diós Dániel (Sümeg), Illés Marcell (Sümeg), Ludovics Ábel (Sümeg), Penzer Lili (Gyenesdiás), Sebestyén Flóra (Gyenesdiás), Vaczula Dóra (Öskü), Fekete Tamara (Ajka). 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!