Sport

2013.06.25. 11:03

Új füredi irányító

Egy plusz egy éves szerződést kötött a Balatonfüredi KSE NB I-es férfi kézilabda együttese Juhász Károly irányítóval.

Napló sport

Sikerült megtalálni a távozó spanyol légiós, Oscar Rio utódját a 26 éves Juhász Károly személyében. A fiatalember egy plusz egy éves kontraktust kötött a balatoni klubbal. Az irányítóról tudni kell, hogy a különböző korosztályos válogatottak állandó tagja volt, ahogy a 2010-ben főiskolai világbajnokságot nyert magyar nemzeti csapatnak is.

 

A szélső Németh László (labdával) nyártól Orosházán folytatja pályafutását (Fotó: Orosz Péter)

A PLER-ben nevelkedett, majd az NB I-ben Százhalombattán, épp Sótonyi László keze alatt mutatkozott be. Ezután megfordult Debrecenben, Mezőkövesden, majd Gyöngyösön is, de a legutóbbi évadot az NB I/B-s Egerben töltötte, ahol a csapat nem tudott feljutni az élvonalba.

További hír a BKSE-vel kapcsolatban, hogy négy éves szerződést kötött az egyesület az ifjú Pordán Gáborral, Vasvári Ádámmal és Törteli Koppánnyal. Eldőlt, hogy a távozó Szabó Tamás kapus a fővárosi PLER-nél folytatja pályafutását. Az is kiderült, hogy Németh László nem hosszabbított Füreden, egy évre Orosházára szerződött. A balszélső azonban ezt követően még visszatérhet a Balaton partjára, Pásztor István visszavonulása után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!