Sport

2013.07.01. 11:22

Edzőváltás történt a bajnokcsapat Úrkútnál

Úrkút – Edzőváltás történt a megye I–es bajnok úrkúti labdarúgó csapatnál. A következő szezonban Fördős József irányítja az együttest.

Horváth Gábor

Kissé váratlanul cserélt szakvezetőt az Úrkút SK, amely néhány hete könnyedén nyerte meg a megyei első osztályú pontvadászatot. A bakonyi gárda sorozatban negyedik bajnoki címét gyűjtötte be.

– Csörnyei Zoltán játékosként kapott külföldi lehetőséget, ezért kérte szerződése felbontását, az egyesület pedig elfogadta azt – tájékoztatta a Naplót Vágfalvi Norbert, a klub elnöke, aki hozzátette: teljes egyetértésben, barátként váltak el. Megköszönték az edző munkáját és további sok sikert kívántak pályafutásához.

– Az egyesület rutinos, jó szakembert keresett és meg is találtuk Fördős József személyében, aki elvállalta a felkérést. A feladata az lesz, hogy az eredményeinkhez méltóképpen szerepeljen a jövőben is az együttes. Egy generációváltást kell levezényelnie, fiatal, stílusos, jó futballt játszó csapatot szeretnénk – fogalmazott Vágfalvi Norbert.

A legutóbb a szintén a megyei első osztályban szereplő Ajka Kristály kispadján ülő Fördős József a következő idényben az FC Ajka U–21-es alakulatát is irányítja majd. Az úrkútiak köszönetüket fejezték ki az NB II–es klubnak, hogy lehetővé teszik a két csapat programjának egyeztetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!