Sport

2013.09.11. 17:22

Két góllal győztek a pápaiak a Haladás ellen

Legyőzte a Szombathelyi Haladás csapatát szerdán a Lombard Pápa a labdarúgó Ligakupa második körében hazai pályán.

Polgár Tibor

A pápaiak Eszlátyi és Sekour találataival fektették két vállra vendégüket.

Eredmény: Pápa–Haladás
2:0 (1:0).

Lombard: Horváth – Dóczi, Rodenbücher, Mecinovics, Németh – Tajthy (Supic, 58.), Szabó – Quintero, Ivancsics (Sekour, 56.), Orosz M. (Griffiths, 68.) – Eszlátyi. Edző: Tóth Bálint.

A Ligakupa–mérkőzéssel a pápaiak a szombati Ferencváros elleni hazai bajnokira melegítettek. A jegyárusítás kedden kezdődött, és lényeges változás történik a szurkolók beléptetését illetően: a találkozó ugyanis kiemelt biztonsági kockázatú besorolást kapott, így a törvények szerint csak névre szóló jeggyel lehet belépni a Perutz Stadionba.

A hazai oldalra és vendégszektorba egyaránt lehet elővételben belépőt váltani, azonban a jegyvásárlásnál meg kell adni a szurkoló nevét, továbbá születési idejét és helyét. Ezek az adatok rákerülnek a belépőjegyre, és a stadionba való belépésnél a biztonsági szolgálat ellenőrzi azok valódiságát, ezért különösen fontos, hogy mindenki tartson magánál személyazonosságot igazoló okmányt.

A Lombard Pápa vezetősége mindenképpen az elővételi jegyvásárlást javasolja, ugyanis egyetlen jegy kiadása két–három percet vesz igénybe. Szemán György klubigazgató rámutatott, a mérkőzés napján az érvényes jeggyel rendelkezők zökkenőmentesen be tudnak majd lépni a stadionba, aki azonban szombaton az összecsapás előtt egy-másfél órával szeretné megvenni a belépőjét, az valószínűleg a kezdő sípszóra nem jut be a lelátóra.

A megváltott jegyek szektorjegyek lesznek, az A szektor továbbra is a családoké, ide a 14 év alatti gyerekek 0 forintos, névre szóló jegyet kapnak. A B szektor bal oldala és a C szektor jobb oldala a bérleteseké, nekik a 14 éven aluli gyerekekhez hasonlóan 0 forintos, névre szóló jegyet kell váltani. A B szektor jobb oldala, a C szektor bal oldala, valamint a teljes D szektor hazai, kizárólag névre szóló jegyekkel látogatható. A vendégszektorba egyébként Budapesten, és Pápán is lehet jegyeket vásárolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!