Sport

2013.09.06. 10:45

NB III: nehéz lesz felkészülni

A veszprémiek és a balatonfürediek is három ponttal várják a labdarúgó NB III nyugati csoportjának negyedik fordulóját.

Horváth Gábor

Veszprém FC_ Győr II

A VFC két vereség után, a múlt héten idegenben győzelemmel (1:2 az Andráshida ellen) szakította meg rossz sorozatát. A győriek második számú csapata még veretlen.

Jugovits Lajos edző: - Megérdemelt győzelmet arattunk Andráshidán, sokat tettünk a sikerért, és jól is játszottunk. Egy ligacsapat ellen mindig nehéz készülni, elsősorban azért, mert nem tudni, ki játszik vissza az első keretből. Egyébként sem könnyű, hiszen a fiatalok lelkesek, futnak, hajtanak. Mi is ezt fogjuk tenni. Hanák sajnos megsérült, de Pavlitzky újra bevethető állapotban van.

(Kezdés: szombat, 16.30)

A fürediek (fehér mezben) Nagyatádon lépnek pályára (Fotó: Zwicker Tamás)


Nagyatád_ Balatonfüred

A fürediek az előző körben némi meglepetésre hazai pályán simán alulmaradtak (1:3) a Csepellel szemben.

Pető Tamás edző: - Mi játszottuk a focit, mégsem nyertünk. Nehéz mit mondani egy ilyen meccs után. Az eredményességet gólokban mérik, és ha hibázol, azt biztosan megbüntetik. Ebben a szezonban még egyszer sem sikerült ugyanazt a 11-et pályára küldenünk. Míg az ellenfelek nagy része már kialakult, évek óta együtt játszó csapattal rendelkezik, mi még építkezünk. Sajnos most is lesznek hiányzóink, Benedek sérült, Tóth pedig eltiltott. Ennek ellenére, pontért, pontokért utazunk Nagyatádra.

(Kezdés: szombat, 16.30)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!