Sport

2013.09.13. 11:20

Rajolt a röplabda bajnokság

Megkezdődik a hétvégén az NB I-es férfi röplabda bajnokság, ahol a megyénket továbbra is a Sümegi RE alakulata képviseli.

Napló sport

A Sümegi RE komoly tervekkel vág neki a 2013/14-es idénynek, célja, hogy a legjobb nyolc közé kerüljön. Kaposi Tamás, a jelenlegi játékos-edző is megerősítette ezt.

- Sokkal többet edzettünk, készültünk erre a szezonra, mint bármikor. Úgy érzem, sokat fejlődtünk, a keretünk pedig a tavalyihoz képest nem sok helyen változott, ezért egyáltalán nem túlzóak a céljaink - hangsúlyozta.

Elmondta még, két játékossal erősítettek, reaktiválták Piszter Csabát, Lesznyik Károly pedig Kaposvárról igazolt Sümegre.

A SRE-nél továbbra is fontos feladatnak tekintik, hogy mielőbb profi edző irányítsa a társaságot.

- Újra megkerestük Mészáros Pétert, akivel korábban már tárgyalásban állt a klub, igaz akkor még más vezetőink voltak. A korábbi magyar bajnok röplabdázó szívesen elvállalná az edzői pozíciót, de a munkahelye egyelőre Kaposvárra köti. Ha sikerül állást és lakást szerezni neki, akkor nálunk dolgozhat a remek szakember. Egyelőre heti két alkalommal tart edzést nálunk, többet a jelenlegi feltételekkel nem tud vállalni, de azon vagyunk, mielőbb Sümegre költözhessen - hangsúlyozta Kaposi Tamás.

A sümegiek a bajnokságot a Szolnok együttesének otthonában kezdik meg vasárnap este.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!