Sport

2013.09.23. 13:55

Veszprémi fiú a Barcelonában?

Győrben rendezték meg azt a rangos nemzetközi korosztályos labdarúgó tornát, melyen két veszprémi játékos is pályára lépett.

Novothny Ottó

A hazaiaknál Tóth Bence és Kelemen Bálint rúgta a labdát kölcsönjátékosként. Abban az alakulatban küzdöttek, amely óriási meglepetésre kétezer szurkoló előtt legyőzte a spanyol Barcelona együttesét.

Az U16-os fiatalok tornáját végül ugyan a spanyolok nyerték meg, a győri társulat a harmadik helyért lejátszott meccsen a portugál Benficát múlta felül, megszerezve így a bronzérmet.

A veszprémi kölcsönjátékos, Tóth Bence lett a torna legjobbja (Fotó: Zwicker Tamás)

 

Az említett csapatok mellett a norvég Lilleström, a horvát Dinamo Zágráb, a szerb Partizán Belgrád, az osztrák Rapid Wien szerepelt az Audi kupán.

Érdekesség, hogy a nemzetközi torna legjobb játékosának Tóth Bencét választották meg. A veszprémi fiatalemberre a Barcelona szakemberei is felfigyeltek, akik a hazautazásuk előtt kijelentették: szívesen látnák Bencét a La Masia akadémia játékosai között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!