Sport

2013.10.08. 11:12

Két játékos távozik a Lombardtól

Tóth Bence és Ivancsics Gellért kikerült a Lombard Pápa élvonalbeli labdarúgócsapatának játékoskeretéből, a két futballistával hamarosan közös megegyezéssel szerződést bont a jelenleg az NB I 9. helyén álló pápai fociklub - tudtuk meg Árki Gábor klubmenedzsertől.

Polgár Tibor

Mint mondta, Tóth és Ivancsics nem tudott alapemberré válni a kezdőcsapatban, több játéklehetőségre vágynak, ezért januártól más klubnál képzelik el a jövőjüket. A közös munka folytatása így érthetően egyik félnek sem érdeke, a játékosok a szerződésük felbontása után a télen szabadon kereshetnek új csapatot maguknak.

Egyébként Tóth Bence távozásáról már a nyár folyamán is röppentek fel hírek, míg a július végén Pápára érkező Ivancsics Gellért sem a játékával hívta fel magára a figyelmet: a középpályás szeptember elején büntetést kapott a Lombardtól egy edzésen elkövetett fegyelmezetlensége miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!