Sport

2014.01.15. 18:55

BKSE-Junior válogatott: könnyed ujjgyakorlat a hazaiaknak

A felkészülés szempontjából is hasznos találkozót játszott a Balatonfüredi KSE a junior válogatottal, ahol a hazaiak meggyőző produkcióval szerezték meg a két bajnoki pontot.

Napló sport

Balatonfüredi KSE-Junior válogatott 33:18 (16:9)
Balatonfüred, 500 néző. V.: Buza, Pinizsi.
Balatonfüredi KSE: SZÉKELY - Tombor 4 (1), GRIGORIEV 7, Kovács 4, Juhász 2, SZÖLLŐSI 6 (1), Pásztor 2. Csere: Komendánt (kapus), Németh B. 1, Törteli 1, Bóka 3 (2), Kis, Bánhidi 1, Lelkes 1, Vasvári, Bujtár 1. Edző: Sótonyi László.
Junior válogatott: Borbély - Hornyák 1 (1), Priczel 1, Ligetvári 3, Szeitl, Vizes, TÓTH 4. Csere: Kisék M. (kapus), Nagy B., Zakics, Fekete, NAGY Sz. 5, Leimetter 1, Horváth D. 2, Gidai 1. Edző: Csoknyai István.
Kiállítások: -, ill. 6 perc.
Hétméteresek: 5/4, ill. 1/1.

Nehezen indult a találkozó, a 11. percben még a juniorok vezettek 4:3-ra. Végül a 14. percben 5:5-nél fogyott el Sótonyi László türelme. Az időkérés hasznos lehetett, mert négy perc alatt egy 5:0-s rohammal lerázta magáról a boglári székhelyű csapat a füredi fiatalokat (10:5). Ettől kezdve csak a gólkülönbség volt kérdéses.

A szünet után a hazaiak fiatal sora kezdte a játékot, a 40. percben azonban Sótonyi edző visszahozta Tombort és Juhászt és a támadások ismét eredményesebbek lettek (26:16). A vendégeknél egyedül a tatabányai Nagy Szabolcs jelentett veszélyt a balatoni kapura, de a végén a BKSE könnyű találatokkal tizenöt gólos vereséget mért Csoknyai István mai napi válogatottjára.

Az orosz Grigoriev hét gólt lőtt, csapata egyik legjobbja volt (Fotó: Penovác Károly)

Sótonyi László: - A kezdeti újévi hangulat után hasznos meccset játszottunk, jó iramot diktáltunk, kellően kísérletezhettünk, elégedett vagyok a látottakkal.

Csoknyai István: _ Három problémánk volt ezen a meccsen. Egy: hiányzott öt meghatározó füredi játékosunk. Kettő: a tegnapi kemény mérkőzés után ma még utaznunk is kellett. Három: ez a Füred más szintet képvisel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!