Sport

2014.09.23. 11:47

Pásztor a VESC-ben

Elrajtolt az NB II-es kézilabda bajnokság 2014/2015-ös szezonja. Pásztor István és Tombor Csaba is pályára lépett.

Horváth Gábor

Az NB I-es Balatonfüredi KSE-ből nyáron távozó rutinos trió, Pásztor István, Tombor Csaba és Kovács György is pályára lépett a Veszprém Egyetem SC színeiben a kézilabda NB II nyitányán. A VESC idegenben nyert simán. Könnyedén gyűjtötte be a pontokat a Le Belier KK Ajka is. A Pápa és a Veszprém II viszont egyaránt egygólos vereséget szenvedett.

A hölgyeknél a VESC idegenben győzedelmeskedett, a tapolcaiak ugyanakkor hazai környezetben maradtak alul.Eredmények, első forduló, férfiak: Georgikon DSE–Le Belier KK Ajka 18:26, a vendégek legjobb dobói: Bajnóczi 7 (4), Erőss 4, Meinczinger 4. A végjátékra Poór Tamás edző valamennyi juniorkorú játékosát pályára küldte, a fiatalok gólokkal hálálták meg a születésnapját ünneplő mesterük bizalmát. A fegyelmezetten játszó ajkaiak biztos győzelemmel mutatkoztak be a bajnokságban. Jók: Erőss, Bajnóczi, Horváth, Meinczinger.

Ácsi Kinizsi–VESC 22:33, a vendégek legjobb góllövői: Hamar 8, Pásztor 7, Honyecz 7. Magabiztos siker.Bakonyerdő Pápa–Tarján 19:20. Komárom–MKB-MVM Veszprém KC II 30:29.

Nők: Győr III–VESC 18:19, Tapolca–Celldömölk 20:36. A folytatásban a férfiaknál a VESC szeptember 28-án (19.00) a Komáromot fogadja az egyetemi munkacsarnokban. A Veszprém II aznap 11 órakor a Georgikont látja vendégül. Szeptember 27-én (16.00) az Ajka a Mórt fogadja, a Pápa a Hort vendége lesz. A nőknél szombaton a Tapolca Győrben szerepel, másnap a VESC a VKLSE ellen játszik (15.00) otthon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!