Sport

2014.09.30. 06:55

Veszprémi sikerek kick-boxban

A Veszprémi Thai-Boksz SE. versenyzői az Esztergomban rendezett Kick-box Light kontakt Országos Bajnokságon vettek részt.

Vajky László

Bécsi Nikolett II. helyezést, ezüstérmet míg Kiss András III. helyezettként bronzérmet szerzett. András 69 kg-ban először indult felnőtt korosztályban, kemény küzdelmekben ért fel a dobogó harmadik fokára. Niki felnőtt 55 kg-ban a saját súlycsoportjánál egy kategóriával feljebb nevezett, hogy kipróbálja magát nagyobb ellenfelek között. A felnőtt mezőny legkönnyebb versenyzőjeként taktikusan játszott és jutott a döntőig, ahol pontozással maradt alul, ellenfelével szemben. Jelenleg Niki a Magyar ranglistán a megszokott súlycsoportjában (a legkönnyebb, 50 kg alatt) az élen áll, ezzel esélye van indulni novemberi Európa bajnokságon Szlovéniában. NIKI felkészülését az ARÉNA küzdősport központjában a thai-box-os Körmendi Ferenc és Niki edzője Vajky László irányítják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!